Om  oss


Litt om oss

På Jump! underviser vi i de sceniske dansestilene ballett, jazz og moderne. I tillegg har vi ett bredt tilbud innen andre stilarter som showdans, hip hop, lyrisk jazz og barnedans.

Våre kompanier

Vi har i dag 3 kompanier: Juniorkompaniet, Aspirantkompaniet og Kompaniet. De fleste danserne i kompaniene har til tross for ung alder, ganske lang danseerfaring. De er dedikerte, danser mange klasser hver uke, har høyt nærvær og jobber hardt. Danserne i kompaniene blir tatt opp etter opptaksprøve. Det er ikke bare ferdigheter som spiller inn, men også treningsmoral, samspill og helhet i kompaniet er viktige faktorer for alles utvikling. Det er ikke automatisk opptak til neste kompani, da vi vil at alle som ønsker det kan komme på opptaksprøve.

Kompaniene har egen kompaniforestilling høst og vår på Scene U. De har også andre oppdrag i løpet av året. De har vært med på Idrettsgallaen på NRK, YOG 2016, moteshow, julegateåpning, Liv I Leiren, Julemarkedet, musikkvideoer, deltatt i prosjekter med Teater Innlandet mm.


Våre pedagoger og instruktører:


Dansepedagog og Daglig leder


Jessica Sandvold
Jessica har sin utdannelse fra Bårdar Akademiet og NTNU i Trondheim.

I tillegg er hun utdannet Yoga - og Zumbainstruktør.

Jessica startet Jump! på Kongsvinger i 2004.

Foruten å drive JUMP! jobber hun som dans -  og dramalærer i Kulturskolen i Odalen, og i Kulturskolen - Scene U.

Dette semesteret underviser hun jazz, barnedans, klassisk ballett, showdans/jazz, stram & fast, PowerYoga og kompaniene. Hun underviser også alle klassene på Magnor. 

Dansepedagog


Eleni Theodoridou

Eleni har sin danseutdanning fra Lund i Sverige, USA, New Zeeland, England, Senegal og Polen.

Hun har erfaring med mange dansestiler, og introduserer i år Hip Hop Afro/House på JUMP!.

Nå er hun bosatt i Oslo og skal dette semesteret undervise showdans, moderne, jazz og Hip Hop Girly Style/ Afro/house og kompaniene på JUMP!.

Danseinstruktør

Dorthe Arnesen Verhaug

Dorthe har lang fartstid på JUMP!, og er en av våre kompanidansere. Til daglig går hun på Øvrebyen Videregående skole, og danser mange timer i uken på fritiden.

Dorthe mottok JUMPs talentstipend i 2017. Hun skal undervise Mini Showjazz dette semesteret.

Dorthea Kvarv Andreassen

Dorthea hadde knapt fylt 3 år når hun startet sin dansekarriere på JUMP!, og er i dag en av vår kompanidansere. Til daglig går hun siste året på NTG-U, og tilbringer fritiden sin på fotballbanen og på JUMP!

i 2017 var hun en av NRKs dansere i MGPjr.

Dette semesteret underviser hun Lyrisk jazz 4. - 7. trinn og Showdans 5. - 7. trinn.

Danseinstruktør


Amalie Haukenæs Neskvern

Amalie begynte å danse på Jump da hun var 4 år, og er nå en av våre Kompanidansere.

Hun underviser Ballett 2, Ballett 3, Jazz-/showdans 2. - 3. trinn og Hip hop/jazz 4. - 7. trinn dette semesteret.


Danseinstruktør

Ida Rønning

Ida startet å danse da hun var 8 år og er aktiv konkurranse danser. Hun er en av Norges landslagdansere i hip hop, og ble Norgesmester i 2015. Hun har også deltatt både i EM og VM.

 Til daglig går hun idrettsfag toppidrett dans på videregående skole.

Dette semesteret I underviser  hun hip hop 3/4 og hip hop/popping for gutter. Ida sin timer er fulle av energi og hun legger stor vekt på mestring og utvikling.