Om  oss


Litt om oss

På Jump! underviser vi i de sceniske dansestilene ballett, jazz og moderne. I tillegg har vi ett bredt tilbud innen andre stilarter som showdans, hip hop, lyrisk jazz og barnedans.

Våre kompanier

Vi har i dag 3 kompanier: Juniorkompaniet, Aspirantkompaniet og Kompaniet, samt et nystartet "minikompani" Bubbles. De fleste danserne i kompaniene har til tross for ung alder, ganske lang danseerfaring. De er dedikerte, danser mange klasser hver uke, har høyt nærvær og jobber hardt. Danserne i kompaniene blir tatt opp etter opptaksprøve. Det er ikke bare ferdigheter som spiller inn, men også treningsmoral, samspill og helhet i kompaniet er viktige faktorer for alles utvikling. Det er ikke automatisk opptak til neste kompani, da vi vil at alle som ønsker det kan komme på opptaksprøve.

Kompaniene har egen kompaniforestilling høst og vår på Scene U. De har også andre oppdrag i løpet av året. De har vært med på Idrettsgallaen på NRK, YOG 2016, moteshow, julegateåpning, Liv i Leiren, Julemarkedet, musikkvideoer, deltatt i prosjekter med Teater Innlandet mm.


Våre pedagoger og instruktører:

Dansepedagog og Daglig leder


Jessica Sandvold
Jessica har sin utdannelse fra Bårdar Akademiet og NTNU i Trondheim.

I tillegg er hun utdannet Yoga - og Zumbainstruktør.

Jessica startet Jump! på Kongsvinger i 2004.

Foruten å drive JUMP! jobber hun som dans -  og dramalærer i Kulturskolen i Odalen, og i Kulturskolen - Scene U.

Dette semesteret underviser hun barnedans. Hun underviser også alle klassene på Eidskogen. 

Dansepedagog


Marita Helen Hansen 

Marita er utdannet ved Den Norske Balletthøyskolen og har etter dette jobbet som danser, skuespiller, koreograf og pedagog. 

Hun har vært med i oppsetninger som Kaptein Sabeltann, Peer Gynt og Hakkebakkeskogen, tv-program som Melodi Grand Prix, Idol, Vg lista, Lip Sync Battle og Norske Talenter. Hun har koreografert musikaler som f.eks Oliver Twist, Snødronningen og Rockeulven. Hun har også koreografi på Oberst Krebs og jakten på festningssverdet på kongsvinger! 

Marita har lang erfaring innen undervisning og har undervist barn og unge i over 14 år.

Marita skal undervise i Showdans 2 for ungdom dette semesteret.

Danseinstruktør

Laura Chjan

Danseinstruktør

Dorthea Kvarv Andreassen

Dorthea hadde knapt fylt 3 år når hun startet sin dansekarriere på JUMP! Dorthea er medlem av Kompaniet på Jump! og Quick Style - kompaniet i Oslo, så fritiden blir brukt på dansing.

Til daglig går hun tredje året på NTG sin danselinje.

I 2017, 2018 og 2019 var hun med som en av NRKs dansere i MGPjr.

Dorthea mottok JUMPs talentstipend i 2019!

Danseinstruktør

Petra Noer

Petra begynte å danse da hun var rundt 2,5 år. Hun elsker å danse, men på grunn av mye plager med beina har hun ikke fått danset så mye selv de siste årene. Hun er derfor veldig motivert og takknemlig for å få muligheten til å lære bort det hun kan, og å skape danseglede for de yngre. 

Danseinstruktør

Sofi Kvarv Andreassen

Sofi startet å danse da hun var 2 år og har danset siden. Hun er medlem av Kompaniet på jump, men skal ikke danse selv denne sesongen på grunn av en kneskade. 

 Hun går nå første året på NTG dans. 

Danseinstruktør

Marthea Oplenskedal Hokaasen

Marthea startet på Jump da hun var rundt 4 år og har danset der siden. Hun er medlem av Aspirantkompaniet og tar flere av timene for de eldste danserne.

Hun går nå i 10. trinn på KUSK.

Danseinstruktør

Sofie Dahl

Sofie startet å danse barneballett som 2-åring. Hun er en del av Jumpkompaniene og danser jazz, moderne, ballett, showdans og hip hop. Hun gleder seg veldig til å undervise små bubbles!

Sofie går på 9. trinn på KUSK.

Dansepedagog

Simen Åslund


Simen begynte å danse Line dance da han var 10 år gammel. Interessen for pardans ble vekket, og han har med seg flere titler fra konkurransedans.

Han begynte på danselinjen på Lillestrøm videregående skole, og ble grepet av det sceniske aspektet av dans.

Etter videregående gikk han ett år på Spin-Off forstudium i dans, og deretter flyttet han til Stockholm for å studere på Ballettakademien.

Han har også bred erfaring med undervisning av både voksne og barn i ulike dansestiler.

Dette semesteret underviser Simen Jazz for voksne og West coast swing hos oss på Jump!.